9 skønne babyshower-ideer

Er din veninde gravid, er et babyshower en sød og betænksom overraskelse. Få inspiration til at skabe en skøn tøsehyggestund med masser af glitter, lækkerier og forkælelse.

Babyshower ideer

De sidste uger af en graviditet kan virkelig være hårde at komme igennem, så overrask din gravide veninde ved at samle hendes bedste veninder til et lille babyshower, hvor I rigtig kan forkæle hende – og ikke mindst snakke løs om babyer, børn, forventninger og bekymringer.

Vi har samlet nogle skønne ideer til et hyggeligt babyshower med den fineste pynt, lækre snacks og små sjove lege, som du ikke skal bruge månedsvis på at forberede.

9 babyshower-idéer

1.

Glitrende balloner

Balloner er geniale til lynhurtigt at skabe en festlig stemning. Tag en dyb indånding og pust løs – eller skaf en heliumflaske og få balloner til at svæve under loftet. Hold ballonerne i samme farvenuance, og vælg også nogle transparente, som du kan fylde med glimmer, konfetti eller små farvede balloner.

|

 

2.

Guirlande med flag

Hæng en fin guirlande med stofflag op, der på et splitsekund gør rummet festligt og fint. It’s a boy eller It’s a girl er for eksempel et oplagt statement til festen – hvis din veninde altså ved det.

|
3.

Goodiebags til alle

Små glitrende gaveposer pynter flot på bordet og kan fungere som bordkort samtidig. Fyld den med farvekoordineret bland-selv-slik eller et lille sødt minde om dagen som for eksempel et polaroidbillede af jeres gravide veninde.

|
4.

Bogstavkage

Ingen tøsefest uden kage. Denne bogstavkage ligner en million, men er virkelig let at lave. Bag en lækker chokoladebrownie og skær den ud, pynt med mousse, og top derefter kagen med masser af frisk frugt, chokolade og slik. Mums!

|
5.

Frugtbarnevogn

Denne frugtbarnevogn får hurtigt smilet frem. Skær en kæmpevandmelon ud, lav et lille babyansigt af en appelsin og fyld den op med masser af frisk frugt. Voila!

|
6.

Farverige drinks

Føg farvetemaet op med lækre alkoholfrie drinks. Bland en virgin-version af din venindes yndlingsdrink i en stor bowl, og server den i gamle syltetøjsglas med stribede sugerør.

|
7.

Odds på fødslen

Hæng en plakat op med datoer omkring din venindes termin og lade alle spille på, hvornår babyen vælger at komme til verden.

|
8.

Skriv søde beskeder på bleer

Alle gæster får et par babybleer, som de skal skrive en sød hilsen eller et sjovt citat på, som kan bruges, når baby er blevet født. Det får smilet frem, når din veninde om et par uger står lidt træt og skifter ble for tiende gang den dag.

|
9.

Personlige hagesmækker

Køb en stak hvide hagesmækker og nogle tekstiltusser, og lad hver gæst dekorere en personlig hagesmæk til den lille nye.

|

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto