Babyshowergave: 8 kreative gaveideer til den kommende mor

Skal du til babyshower, gælder det om at lade en sand gaveregn vælte ned over den kommende mor. Vi iler med tips til anderledes, kreative og kærlige gaveideer.

Babyshowergave

Din gravide veninde vil helt sikkert værdsætte enhver babyshowergave, der dumper ned i hendes skød, når I allerede har været så optursagtige at holde et babyshower for hende.

Du kan gøre hendes smil endnu større med en lidt utraditionel og særlig betænksom gave kun til hende (baby kommer nok ikke til at mangle noget). Vi har samlet en række fine ideer, som hun ikke vidste, hun havde brug for.

8 idéer til babyshowergave

1.

Film og bland-selv-slik

Når din veninde alligevel er lænket til sofaen de sidste uger, så gør ventetiden lidt hyggeligere ved at forære hende et gavekort til at leje film og en stor skål bland-selv-slik.

|
2.

Overlevelsespakke

Fyld en fin krukke eller æske med alle de gode ting, der gør det lettere at komme igennem den første tid med baby. Det kan være hendes yndlingschokoladebar, en god brystvortecreme, et gavekort til brunch sammen med dig og så videre.

|
3.

Et sødt minde

Forær din veninde et fint smykke. Det kan være en halskæde med hendes og barnets initialer – hvis hun kender navnet selvfølgelig – eller et fint armbånd.

|
4.

I need … coffee

For mange nybagte mødre er kaffe ikke til at undvære. Masser af kaffe. Forær hende derfor en lækker to-go-kop, hun kan have med ud at gå med barnevognen. Krydr eventuelt med hendes yndlingsbønner eller -kapsler.

|
5.

Små gaver til når barnet er født

Lav en lille æske med små gaver og hjemmelavede gavekort til små tjenester, som din veninde kan åbne, når hun har brug for det. Skriv små skilte på gaverne: ’Åbn når du ikke kan mere’ med et gavekort til pasning af baby, ’Åbn når du savner dine veninder’ med et indrammet foto af jer af alle sammen og så videre.

|
6.

Sweet dreams

Gør den sidste ventetid lidt rarere med en skøn, blød graviditetspude, så din veninde kan få sin skønhedssøvn. Når den lille er kommet, kan den bruges som ammepude.

|
7.

Omsorg til trætte bryster

Det er hårdt arbejde for brysterne at blive mor. Sammensæt en lille pakke med alt, hvad din veninde får brug for. Det kan være en dejlig blød amme-bh, lidt brystvortecreme og gode ammeindlæg.

|
8.

Aftensmad on point

Når babyen først er kommet, er der ikke meget overskud til at lave mad. Forær hende et gavekort til Just-Eat, Wolt eller måske den lokale sushirestaurant. Det er en babyshower gave, hun med stor garanti vil blive glad for.

|

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto