“Jeg flyttede mine børn væk fra kriminalitet”

44 årige Faiza Omar Hassan tog en stor beslutning om at flytte sine børn væk fra kriminaliteten. I dag læser begge børn på universitetet.

Faiza Omar Hassan flytte sine børn væk fra kriminalitet

“For 10 år siden boede jeg på Nørrebro i København med mine to børn, Mo og Nadia, men en bestemt episode resulterede i, at vi blev nødt til at skabe os en helt ny tilværelse. Min mor var indlagt på Herlev Hospital, og Nadia og jeg ville have Mo med hen for at besøge hende. Vi kunne bare hverken finde eller få fat på ham. Jeg nåede lige at tænke, “åh nej, hvad er han nu rodet ud i,” da politiet kom med ham, og det viste sig, at han havde været indblandet i noget med en stjålet bil.

Kriminelt miljø

Dér fik jeg nok. Han var jo bare 14 år. Jeg besluttede mig hurtigt for at finde en ny base til os, for det duede bare ikke, at børnene voksede op i et miljø, hvor kriminalitet var samlingspunktet.
Få måneder efter fandt vi et nyt hjem nær Bellahøj Politistation, og her har vi fået ro på tilværelsen. Siden hen har jeg fået to børn mere, Nabil og Siman, som går i gode skoler, mens de to største færdiggjorde gymnasiet og efterfølgende kom på universitet.

Læs også: “For et øjeblik forsvandt alt det dårlige i verden”

Vi føler os alle danske og integrerede, og Mo og Nadia er i gang med deres business-kandidat på CBS. Mo har endda fået tilbudt en praktikstilling hos revisorfirmaet PWC. Jeg er så stolt af min lille familie. Et nyt hjem i et bedre miljø er grunden til, at vores liv er meget bedre nu end for 10 år siden.”‘

Min historie

Hver måned prikker vi en kunde på skulderen i Netto og spørger, om vi må høre en sjov, tankevækkende, fascinerende, barsk eller sød historie fra deres liv.

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto