Book ferien i god tid og spar penge

At planlægge ferien og være ude i god tid er en børnefamilies bedste sparetip, når I skal bestille ferier. Her får I hele pakken med All Inclusive.

Beach Tours - familie på strand

Madplaner, planlægning af hvem der henter og bringer, planlægning af familietid og kærestetid. Pyhhhh. Der er masser af ting i hverdagen, der kræver planlægning, så det hele spiller og glider nogenlunde let. Og selvom det er svært at presse mere ind, så er ferien en af de ting, I med stor fordel kan planlægge i god tid. På den måde er der nemlig mange penge at spare, og I sørger også for, at alle de gode destinationer til de bedste priser stadig er ledige, så det ikke ender med en dyr panikløsning.

Se Beach Tours rejser her

Alle måltider er lavet

Ferie-pakken her er til Costa Brava og indeholder All Inclusive, så alle i familien rent faktisk kan holde ferie og nyde de skønne badestrande, den frodige natur og de flotte bjergområder i stedet for at bekymre sig om det næste måltid. Desuden ligger Barcelona kun en kort togrejse fra Costa Bravas gyldne strande, så det er det perfekte ferieområde, hvis I vil kombinere sol og strand med storbyliv, shopping og kultur. Læs med og bliv klogere på, hvad Costa Brave kan tilbyde.

Lloret de Mar

Lloret de Mar er en af Costa Bravas mest populære feriedestinationer, og i byen finder du alt fra smuk natur til et sprudlende natteliv. Her må du ikke snyde dig selv for et godt måltid på en af de lokale fiskerestauranter, som emmer af god stemning. Byens lækre badestrande byder desuden på et bredt udvalg af forskellige vandsportsaktiviteter, som blandt andet dykning, jetski og vandski.

Middelalderborg

Malgrat de Mar og Santa Susanna

Den hyggelige badeby Santa Susanna og nabobyen, Malgrat de Mar, er med tiden stort set vokset sammen til ét område, og her finder du en lang, fælles strandpromenade med de fineste strande. Santa Susanna er den moderne del af området, mens Malgrat de Mar, med sin gamle havn, har bevaret meget af sin gamle, ægte charme. Langs strandpromenaden findes lækre, lokale restauranter, og er man til golf, byder området desuden på gode golfbaner.

Pineda de Mar

Den fredelige ferieoase, Pineda de Mar, er beliggende ved det smukke bjerglandskab. Byen har en lang, fin sandstrand, som er et populært sted at opholde sig om dagen. Pineda de Mar emmer af ægte spansk stemning, da byen har bevaret meget af sin oprindelige karakter, som blandt andet kan opleves i den gamle bydel.

Besøg Barcelona  

Fælles for byerne på Costa Brava er, at de alle er beliggende omkring en til halvanden times kørsel eller togtur fra Kataloniens hovedstad, Barcelona. På den måde kan du nemt tage en tur til storbyen, og opleve det pulserende liv med gode shopping muligheder, spændende seværdigheder og kulinariske oplevelser. Spis på en af byens mange tapas-barer, og få serveret ægte spanske specialiteter, tag på madmarked eller gå en tur på den populære shoppinggade, Ramblaen. Er du kunstinteresseret, kan du besøge et af byens museer, som for eksempel det verdensberømte Picasso museum eller som vist her den smukke Park Guell.

Park Guell

Forslag til en pakkeløsning

7 dages familieferie på Costa Brava – med All Inclusive

Hoteller:

Santa Susanna Resort – fra kun 3.584 kr.

Alegria Pineda Splash – fra kun 4.636 kr.

Prisen inkluderer:
  • All Inclusive
  • Fly t/r København-Barcelona
  • 20 kg. bagage pr. person
  • Priser pr. person v. 4 personer

Bestil nu

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto