Lækker cæsarsalat på få minutter

Har du en rest kylling tilbage, så lav en klassisk cæsarsalat. Det er nemt og lækkert.

Det er dejligt at få brugt sine rester, og laver du ofte en hel kylling, så kan der nemt være lidt tilbage. Det fine ved denne ret er, at du både får bugt med din rest af kylling og det daggamle brød fra brødkurven.

Det skal du bruge:

Kyllingekød/and

Daggammelt brød

Olie

Romaine salat

Cherrytomater

2 spsk. mayonnaise

2 spsk. revet parmesan

1 spsk.

1 fed revet hvidløg

lidt citronsaft

Sådan gør du:

Pluk kyllingekødet.

Skær brødet op kom det på en bageplade og vend det sammen med olie, salt og peber. Bag det i ovnen ved 180°  til det er gyldent (cirka 10 min.)

Til dressingen blandes alle ingredienser i en skål, og smages til med salt, peber og citronsaft.

Bland til sidst salaten, og drys derefter kylling, tomater og brød-croutoner over. Høvl rigeligt parmesanost over

Velbekomme!

 

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto