Lækker cæsarsalat på få minutter

Trænger du til en frisk salat oven på alt den fede julemad, så hop på denne super nemme cæsarsalat.

Maden må gerne være lidt let og frisk denne uge oven på både pølser, flæsk og julegodter, så prøv denne nemme cæsarsalat.

Har du rester af kylling eller and, så miks en god og enkel salat og undgå på den måde madspild. Salaten her indeholder også croutoner, som er en god måde at få bugt med overskydende brød fra julefrokosten på.

Cæsarsalat sådan gør du

 

Det skal du bruge:

Kyllingekød/and

Daggammelt brød

Olie

Romaine salat

Cherrytomater

2 spsk. mayonnaise

2 spsk. revet parmesan

1 spsk.

1 fed revet hvidløg

lidt citronsaft

Sådan gør du:

Pluk kyllingekødet.

Skær brødet op kom det på en bageplade og vend det sammen med olie, salt og peber. Bag det i ovnen ved 180°  til det er gyldent (cirka 10 min.)

Til dressingen blandes alle ingredienser i en skål, og smages til med salt, peber og citronsaft.

Bland til sidst salaten, og drys derefter kylling, tomater og brød-croutoner over. Høvl rigeligt parmesanost over

Velbekomme!

 

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto