Cecilie Haugaard: Jeg har skåret rødt kød helt væk

Tv-vært, model og influencer Cecilie Haugaard er vild med slik, mens det røde kød er skåret helt væk fra hendes tallerken, hvis det er op til hende selv.

Cecilie Haugaard Foto René Schütze

Hvad er din livret?

Jeg kan lide SÅ meget mad. Men hvis jeg skal vælge noget, så må det være cambodjansk mad. Det er lidt i stil med vietnamesisk mad. Jeg elsker især, når der er masser af koriander, chili, ingefær og citron. Og sojasauce og fiskesauce! Det køkken har så meget smag, og det er så friskt. Det elsker jeg bare. Jeg spiser mest ude. Jeg synes dog, det er vildt hyggeligt at lave mad og især, hvis jeg gør det sammen med nogen. Jeg tænker, det kommer til at ske mere, jo ældre jeg bliver. Det håber jeg i hvert fald.

Hvad er din største craving?

Jeg er ret vild med sur vingummi, skum og lakrids. Jeg køber altid slik, når jeg får nogen på besøg eller skal hygge mig, eller når jeg er færdig på arbejdet. Forleden da vi var færdige med optagelser, var der ingen andre end mig, der ville have slik, da vi gik forbi en bland-selv-butik. Men da jeg kom ud med posen fyldt, ville de selvfølgelig gerne smage alligevel. Jeg spiser faktisk lidt slik hver dag. Men alt med måde.

Hvad er dit bedste trick til en nemmere hverdag?

Hvis jeg har lagt alle tablets og min mobil i køkkenet og kommer ind i soveværelset i god nok tid om aftenen, til at jeg kan komme ned i gear og så sove i så mange timer, jeg har brug for. Det gør min dag meget lettere og betyder rigtig meget for mig. For jeg kan tydeligt mærke forskel. Jeg kan næsten blive ærgerlig over, hvis jeg bruger tiden på at svare på en besked eller stener sociale medier, når jeg burde sove. Oftest er det ikke så vigtigt, at det ikke kan vente til dagen efter.

Hvad er dit bedste køb?

Jeg gav mig selv et vintage Rolex-ur, da jeg fyldte 23 år. Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg gerne ville forkæle mig selv. Jeg havde sparet op og tænkte, at det havde jeg fortjent. Jeg købte uret og har ikke taget det af siden. Jeg kigger ofte på det og tænker, hvor er det bare godt, jeg købte det. Når jeg laver nogle større køb, bliver jeg også ekstra glad for det, for jeg tænker mig virkelig om, og så er det ofte det helt rigtige.

Hvad gør du for at redde kloden?

Jeg har skåret rødt kød helt væk. Jeg kan jo se, hvor meget bedre det er for kloden, at jeg spiser kylling. Men hvis jeg er til middag hos nogen, så spiser jeg, hvad der bliver serveret. Jeg har ikke lyst til at være besværlig. Derudover er jeg blevet meget bedre til at tage min cykel og tager kun bilen, hvis det er virkelig nødvendigt. Og så har jeg fået lidt nok af købekulturen og ‘nyt, nyt, nyt’. Hvis jeg skal til en stor event eller et shoot, går jeg ikke ud og køber, men låner i stedet tøj hos et pr-bureau og afleverer det tilbage.

Hvad kan du godt lide at bruge penge på?

Oplevelser, at gå ud at spise og tøj i god kvalitet. Jeg vil altid gerne have ekstra på kontoen til at kunne tage ud at rejse med min mand eller tage på festivaler eller andre ting, der gør mig glad. Jeg har også en tradition med nogle veninder om, at vi rejser en gang om året. Vi har været på Ibiza seks år i træk, og det er mange penge, jeg lægger der, men til gengæld får jeg altid gode minder med derfra. Det er altid det værd.

Kort om Cecilie Haugaard

Cecilie Haugaard er 28 år gammel, model og influencer. Netop nu er hun vært på ‘Danmark har talent 2019’ på TV 2 sammen med Rasmus Brohave. Og så er hun nyt medlem af Klub 10 Røde Kors, hvor hun sammen med ni andre personer, fra kultur- og erhvervslivet, skal hjælpe Røde Kors med at indsamle penge igennem projekter Privat er hun gift med sangeren Christopher og bor på Christianshavn i København.

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto