Cookie- og privatlivspolitik

Samtykke til modtagelse af Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig Lime.dks nyhedsbrev accepterer at hermed:
at LIME v/ Aller Client Publishing (herefter kaldt ACP) må fremsende spændende nyhedsbreve og andre kommercielle henvendelser via e-mail.
Henvendelserne vil kun komme fra LIME men kan vedrøre produkter fra annoncører og andre samarbejdspartnere
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt framelde dig nyhedsbrevet ved ay klikke “Afmeld i nyhedsbrevet.

Privatlivspolitik og brug af Cookoes

Vigtig information: Danske myndigheder drøfter fortsat med EU-Kommissionen hvordan reglerne på området skal fortolkes. Derfor er nedenstående cookie- og privatlivspolitik med forbehold for at der kan ske ændringer.

Deklaration af dette website’s brug af cookies

På denne sideside bruger vi cookies til intern (1. part cookies) og til ekstern (3. parts cookies) brug, formålet er:

  • Tekniskfunktionalitet
  • Trafikmåling
  • Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o. lign)
  • Adfærsbaseret individuelt målrettet annoncering

Oversigt

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Aller CP
Havneholmen 33
1561 København V
Telefon: 72 34 12 00
Email: kontakt@allercp.dk 

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 
2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere  for at tilpasse indhold og annoncering herefter. F.eks. sponsorerede links.
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websites bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
2.6 Annoncenetværk
På denne hjemmeside sættes cookies i det omfang, at man benytter vores fravalgsfunktion til at framelde sig at indgå i de enkelte netværks målrettede annoncering. Det er muligt at til- og framelde sig følgende netværk:

  • 247realmedia.com
  • adform.net
  • adgenie.co.uk
  • adnxs.com
  • adsonar.com
  • advertising.com
  • adviva.net
  • amgdgt.com
  • aol.com
  • atdmt.com
  • atwola.com
  • bing.com
  • blinkx.com
  • criteo.com
  • ctasnet.com
  • decideinteractive.com
  • doubleclick.net
  • fastclick.net
  • ilsemedia.nl
  • google.com
  • live.com
  • microsoft.com
  • msn.com
  • nuggad.com
  • realmedia.com
  • revsci.net
  • scorecardresearch.com
  • specificclik.net
  • specificmedia.com
  • tribalfusion.com
  • unanimis.co.uk
  • UserReport
  • Xaxis
  • yahoo.com

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Vi kan herefter løbende berige disse informationer baseret på din brug af vores services, så som besøg på et eller flere af vores websites, deltages i konkurrencer, køb af produkter eller brug af affiliate links og tilbud.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos AllerCP, skal du rette henvendelse på kontakt@allercp.dk eller telefon 72 34 20 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 3 år efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.