Danica Curcic: Min hverdag på teatret

Se med, når skuespiller Danica Curcics fortæller om sin hverdag på teatret.

Vi er ret vilde med den seje Danica Curcic, som vi tidligere har interviewet i LIME. I den forbindelse fandt vi ud af, at hendes navn i virkeligheden udtales “Daniza Churchich”, men at hun kalder sig Danica – lige som forsikringsselskabet – fordi det er det nemmeste for danskere at udtale.

Danicas har serbiske rødder

Danica Curcic er født i Beograd, men kom til Danmark sammen med sine forældre i 1986, da hun var et år. Hendes far havde fået arbejde på den jugoslaviske ambassade, og meningen var, at familien efter et par år i København skulle vende tilbage til Beograd. Da der i 1991 udbrød krig mellem Serbien og Bosnien, valgte hendes forældre dog at blive i Danmark for bestandig. Men de serbiske rødder fornægter sig ikke, og Danica Curcic besøger sine slægtninge mindst én gang om året.

Brækkede sin næse

Og så er hun en af de mere hårdføre skuespillere. Vidste du, at hun rent faktisk brækkede næsen under tredje og sidste optagelsesprøve til teaterskolen, hvor hun skulle spille en løve, der ville æde en mus – men hun spillede selvfølgelig videre.

Her får du et lille indblik i hendes hverdag på teatret!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto