Størstedelen af dit liv består af hverdage

Det er din hverdag, der fylder mest igennem dit liv. Så sørg for at få det meste ud af den.

Vidste du, at et gennemsnitligt liv indeholder omkring 21.000 hverdage? Det er cirka 70 procent af dit liv og altså pænt mange dage og nætter sammenlignet med weekender og ferier. Derfor gælder det om at vride det allerbedste ud af dine hverdage. Og det er her Lime.dk kommer ind i billedet.

I stedet for at tælle ned til weekenden og længes efter ferien vil vi med Lime.dk rette opmærksomheden mod mandag til fredag. Vi vil genopdage, generobre og genopfinde hverdagen. Og vi håber, du vil være med!

Lime.dk er uden filter

Her på lime.dk vil du finde tonsvis af inspiration til din hverdag – lige fra minimering af madspild til husmodertricks og tips til, hvordan du gør leverpostejen lækker. Det er også meningen, at du her skal kunne fordybe dig i en lang række artikler, hvor vi sætter perspektiv på hverdagens små og store udfordringer og giver ordet til modige kvinder og mænd, der tør tale ud. Vi har lavet nyttige beregninger og budgetvenlige løsninger, testet sundhed, pletter og påstande, så du slipper. Og så er det vores mission med lime.dk at vise hverdagens ærlige ansigt, som den ser ud for de fleste af os.
Tiden er kommet til, at vi alle sammen giver hverdagen lidt mere opmærksomhed. Hvorfor? Fordi vi er vilde med den, og fordi livet består af flest hverdage. Ja, fordi livet ER hverdagen – og fordi vi synes, den fortjener det!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto