“Jeg blev draget af hende som en magnet”

Vaugn og Kirsten Hielsche mødte hinanden som 17- og 19-årige på en danserestaurant på Nørrebro. I dag har de både børn, børnebørn og et oldebarn.

“Vi var kun 17 og 19 år, da vi mødte hinanden. Det var i 1962, da vi begge var på en danserestaurant på Nørrebro. Dengang dansede man jiggerbug og cha-cha-cha fredag aften, hvor sød musik og gode dansetrin var højdepunktet på ugen.

Draget som en magnet

Jeg var af sted med et par venner og spottede en pige i den anden ende af rummet. Hun var meget smuk og så sød ud, så jeg blev draget af hende som en magnet. Faktisk kunne jeg slet ikke lade være med at kigge efter hende. Hun var iført en sort nederdel og en hvid bluse med en smuk krave. Jeg kommenterer stadig i dag, hvor godt hun så ud i det tøj den aften. Hun sad egentlig sammen med en anden fyr, men jeg gik over og satte mig ved siden af hende og begyndte at snakke, og så forsvandt den anden dreng hurtigt. I starten var hun meget genert, så det var faktisk bare mig, der talte en hel masse. Det er jeg ret god til. Senere inviterede jeg hende til dans, og før vi havde set os om, havde vi brugt hele natten på at danse.

Læs også: “Vi sagde ja for altid”

Vi begyndte at se hinanden i fritiden, og blot fire år senere blev vi gift. I år har vi været gift i 55 år. Vi har fået to børn, fire børnebørn og et oldebarn. Man skal ikke være bange for at tage en chance og spørge en pige, om hun vil danse. Se blot, hvad jeg fik ud af det.”

Min historie

Hver måned prikker vi en kunde i Netto på skulderen og spørger, om vi må høre en sjov, tankevækkende, fascinerende, barsk eller sød historie fra deres liv.

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto