Vind billetter til Sagnlandet lejre for hele familien

I efterårsferien er Sagnlandet Lejre åben, med masser af sjoveaktiviteter for familien, og du kan vinde billetter så hele familien kan komme afsted.

Vind billetter til sagnlandet Lejre med LIME

Vikingekrigerlejren summer af liv og genlyder af blodig kamp, drabelige konflikter og klukkende børnelatter, når du og familien hver dag i efterårsferien kan deltage i sagnfortællinger, børneslag og våbendemonstrationer i Sagnlandet Lejre.

Kvinder, børn, håndværkere og handlende skaber liv og glade dage på pladsen. Her kan du snitte, bage brød og lave smykker som i et krigerfølge for 1000 år siden. Alle kan være med – både børn og voksne – til en spændende efterårsferie fuld af fortælling, krigere, våben og lejrliv.

I området omkring Vikingemarkedspladsen Ravnebjerg ligger krigerlejren bestående af en fæstningsmur (af halmballer), store vikingetelte, rygende bål, bunker af våben og masser af vikinger!

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderne er

  • Mona Jonasson
  • Lene Frandsen
  • ragna blirup

Vinderne bliver kontaktet på mail

 

Om Præmien

sagnlandet lejre -
Foto: Presse

I samarbejde med Sagnlandet Lejre udlodder vi en familiepakke, som består af billetter til 2 voksne og 2 børn (3-11 år). Vi trækker tre vindere, som hver vinder en familiepakke til en værdi af 540 kr

 

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto