Sæt bobler på hverdagen: VIND en SodaStream Crystal

Det bliver lidt sjovere at drikke vand med lidt bobler i. Vi udlodder en SodaStream Crystal til to heldige vindere lige her.

SodaStream - konkurrence

At kunne forkæle sig selv med et glas boblende danskvand er skønt, og med en danskvandsmaskine i dit hjem kan du forvandle vandet fra hanen til danskvand på få sekunder.

Har du svært ved at få drukket nok vand i en travl hverdag, så er det et rigtig godt argument for at vinde en SodaStream, for en undersøgelse viser, at du rent faktisk får drukket 25 procent mere vand med en sodavandsmaskine i dit køkken.

Få 3 tips til at undgå plastik i din hverdag

Om præmien

Vi trækker to vindere tirsdag d. 6. februar, som hver får en SodaStream Crystal inklusiv fire Watermix-smagsvarianter  til en samlet værdi af 1495 kroner. Vinderne får direkte besked.

Crystal-maskinen fås i farverne sort, hvid og metalfarvet, hvor den metalfarvede er den gamle, men den sorte og hvide er en relancering af Crystal-maskinen, den såkaldte glasmaskine med de elegante glasflasker.

Til maskinen medfølger en kulsyrecylindersamt én genanvendelig 0,7-liters glasflaske, der kan vaskes i opvaskemaskinen. Du kan producere cirka 60 liter danskvand med en literpris på kun 1,70 kr.

KONKURRENCEN ER SLUT

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto