Vind en robotstøvsuger

I denne uge har vi fokus på travlhed i hverdagen, og det kan i den grad være svært at finde tilstrækkelig tid til både hygge og husholdning. Derfor udlodder vi en lille hjælper til en heldig vinder.

Robotstøvsuger - Konkurrence

Forestil dig at have en lille hjælper, der aldrig brokker sig, og som suser rundt og sørger for, at alle nullermændene bliver fjernet – imens du er på arbejde!

Hvis det lyder som noget for dig, så svar på spørgsmålet nedenfor, og deltag i konkurrencen om en Severin Chill pro robotstøvsuger. Vi trækker lod d. 6. marts, og den heldige vinder får direkte besked.

Med en højde på kun 8 cm, klarer den snildt det ellers besværlige område aller bagerst inde under sengen.

Konkurrencen er slut!

Vinderen blev Bettina Jørgensen. Tillykke – vi håber du bliver glad for den!

Om robotstøvsugeren

Severin Chill pro Robotstøvsuger har en værdi á 3.999 kr. Den kan støvsuge i cirka 90 minutter, inden den skal lades op igen, og er perfekt til både glatte gulve og korthårede tæpper. Den er udstyret med ekstra lange børster, som gør, at den også er perfekt til hjørner.

En klog fyr

Den er en klog lille fyr, der ‘husker’ sine omgivelser, så den vælger de smarteste ruter i netop dit hjem. Severin Chill pro larmer næsten ikke, men bare rolig, hvis den bliver væk, skal du bare klappe, og så fortæller den dig, hvor den er.

Læs mere om Severin Chill pro 

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto