Tryl din rest om til lækre meat pies

De er super gode som aftensmad sammen med en fyldig salat eller til børnenes madpakker.

Sprød uden på og saftig indeni. Meat pies er et hit blandt både børn og voksne. De kan både hives med, når I tager på udflugt eller bruges som en ekstra lækker ting til madpakkerne. Hæld lidt gnavegrønt ned sammen med den lille tærte, og så har du en mættende og sund frokost til de mindste.

Meat pies:

30 min. forberedelse plus 30 min. i ovnen.

Det skal du bruge:

Butterdej

En rest af kødsovs

1 æg til pensling

Sådan gør du:

  1. Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse, hvis du har købt den på frost. Er det den færdige rulle på køl, så ruller du den bare ud uden at rulle den flad.
  2. Stik dejen ud med en udstikker eller en kop/lille tallerken, så du får små cirkler, der passer ned i en muffinform. Dejen skal gå lidt ud over kanten.
  3. Pres dejen rundt i formen, så det bliver bunden af pie’en, og pensel kanten med æg.
  4. Læg lidt kødsovs i, og stik butterdejs låg ud på samme måde, så de passer i størrelsen.
  5. Pres kanten af butterdejsbunden og låget sammen med en gaffel.
  6. Bag i forvarmet ovn cirka 30 min ved 180°

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto

*/