Kast lidt kærlighed efter din frysepizza

Giv din frysepizza lidt ekstra lir, så den glemmer, den har været på frost.

Er det ved at være sidst på måneden, så du må kigge langt efter det lækre italienske pizzeria nede på hjørnet, eller sværger du bare til frysepizza, så husk lige, at selv en vaskeægte frysepizza-entusiast engang i mellem kan have glæde af at pimpe sin pizza.

I denne variant er vi gået med både salt i form af kapers og friskt i form af rucola, men det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kommer på. En god hvidløgsdressing ville også passe fint.

Hæld blot lidt olie op i en skål, pres et fed hvidløg ned i og smag til med salt og peber.

Velbekomme!

Ingredienser

  • Frysepizza
  • Pickles
  • Cherrytomater
  • Frisk mozzarella
  • Kapers
  • Rucola

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto