Annonce

Rejs verden tynd med de bedste sko i kufferten

Ferietiden nærmer sig, og du skal ud på nye eventyr. Og hvad er vigtigere end det helt rigtige par sko, når du skal trave verden rundt?

Teva

Når kufferten til ferien skal pakkes, kan det være svært at få plads til alt det, vi gerne vil have med. Særligt sko fylder og vejer godt til. Hvad enten du er mand eller kvinde, skal backpacke i Nepal, shoppe i Paris eller dase på stranden i Italien, så er det jo vigtigt, at du har ordentligt fodtøj med, så du ikke går glip af noget, fordi sandalerne driller. Samtidig skal du også have sko med, der er pæne, så du kan gå fra dagens udflugter ud at nyde sommeraftenen.

Pssst!

Du udsætter dine hæle for en belastning, der svarer til 2,5 gange din egen kropsvægt, hver gang du tager et skridt.

Teva: Sandaler til den eventyrlystne

Måske kender du til FloatLite™-teknologien, som nogle sandalsåler er udstyret med. Med en fiks skumkonstruktion forærer sålerne dig den skønneste følelse af vægtløshed, når du går, så både du, dine fødder og ben får den bedste rejse fra første til sidste feriedag. Der er jo ingen grund til, at dine fødder skal gøre ondt, bare fordi du er eventyrlysten.

Amerikanske Tevas sandaler har netop disse såler, for Teva er eksperter i funktionelt fodtøj til dig, der lever et aktivt, spændende og frit liv, men samtidig godt vil have nogle flotte sko på fødderne. For hvorfor gå på kompromis med god stil, bare fordi du gerne vil kunne gå behageligt, når du udforsker den store verden?

Sandalerne, der både er praktiske og flotte

Lad dine sommerfødder glide ned i den helt nye Terra-Float Knit Universal-model fra Teva, som har en støddæmpende EVA-topsål og FloatLite™-teknologi i selve sålen. Sandalen er derfor superlet og komfortabel. Der er behagelige remme på sandalen, som er designet med lækker strik i flere farver. Strikken er hurtigttørrende, så de sagtens kan tages med på stranden. Forkæl dig selv med et par sandaler, der er praktiske nok til vandreturen – og pæne nok til hvidvin i aftensolen. Så kan du komme langt på din rejse. Terra-Float 2 Knit Universal fås også til mænd i størrelserne 39,5-45,5.

Terra-Float 2 KNit Universial Str. –  36-41, 999 kr.

 

Vidste du at …

Du går cirka 15.000 skridt om dagen, og at det i løbet af et liv svarer til cirka seks-otte gange rundt om jorden?

OM TEVA

Teva blev etableret i USA i 1984, og i mere end tre årtier har Teva skabt sko og støvler,
der indbyder til lange gåture, personlig udfoldelse og en aktiv livsstil. Teva er en hyldest til den frie ånd og sælges i mere end 40 lande verden over. For nærmeste forhandler info@fritidsagenten.dk eller tlf. 4447 9094. Læs mere på teva.com. Klik her

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto