Pizza med parmaskinke og rucola

Hvis du kan nikke genkendende til sultne børn, ulvetime og pres for at få aftensmaden på bordet, så er din redning lige her.

Pizzaen her er helt simpel, men top den med alt det, I godt kan lide eller det, der skal bruges fra køleskabet. Kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 220 grader. Hak hvidløg, og rør det sammen med tomat, oregano, salt og en anelse sukker.

Læg tortillaerne på bagepapir på en bageplade, og smør dem med tomatsauce. kom brud af ost på, krydr med peber, og dryp med et par dråber olivenolie. Bag pizzaerne i den varme ovn i cirka seks minutter, eller til de er dejlig gyldne og sprøde. Top de varme pizzaer med parmaskinke, rucola og parmesan, og servér straks – gerne med en stor salat til.

Ingredienser

  • 1 fed hviløg
  • 2 dl mosede tomater
  • 1-2 tsk. tørret oregano
  • Salt
  • 1 nip sukker
  • 4 tortillas
  • 2 mozzarallaer – køb evt. kugler
  • Peber
  • Olivenolie
  • 1 pakke parmaskinke, cirka 80 g
  • 100 g rucola
  • Revet parmesan

2 personer

Tilberedning 10 minutter

Mad med én hånd

Hvis du kan nikke genkendende til sultne børn, ulvetime og pres for at få aftensmaden på bordet, så er din redning lige her. Mad du kan lave med én hånd.

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto